دوره 7، شماره 3 - ( مجلۀ علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان-پائيز 1379 )                   جلد 7 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Haghgouyi F. Study Effects of High Acetone Concentrations in Serratia marcescens Strain 13090-1 . Sci J Hamadan Univ Med Sci . 2000; 7 (3)
URL: http://sjh.umsha.ac.ir/article-1-922-fa.html
حقگوئی فتح الله. بررسی اثرات غلظت بالای استن در باکتری سرشیا مارسیسنس سوش 1-13090 . مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان. 1379; 7 (3)

URL: http://sjh.umsha.ac.ir/article-1-922-fa.html


چکیده:   (506 مشاهده)

    بمنظور تعیین اثرات استن با غلظتهای مختلف بر نسلهای متوالی باکتری سرشیا این مطالعه انجام پذیرفت .

    سرشیا مارسیسنس سوش 1-13090 در محلول محیط کشت مغز و قلب یا B.H.I broth همراه با استن تحت دمای 28 درجه کشت گردید، مقدار استن از یک کشت به کشت بعد افزوده شد. در حالتیـکه غلظت این کیتون PPM8000-5000 بود سلولها بیشترین ماده رنگی بنام پرودی جیوسین را تولید کردند، ولی هنگامیکه مقدار استن از PPM8000 تجاوز کرد ماده رنگی بشدت کاهش یافت. غلظت استن بیش از PPM13000 رشد سلولها را کاهش داد و وقتی مقدار آن متجاوز از PPM19000 شدسرشیاهای درشت که قادر به رشدنبودند ظاهرگشتند.با تجاوز غلظت استن از میزان PPM36000 سلولهای حساس به آنتی بیوتیک بوجودآمدند، این سلولهای حساس درمحیط کشت فاقداستن رشد داده شدند ولی هیچگونه تغییری از جهت بازگشت آنها به باکتریهای مقاوم اولیه مشاهده نگردید.

    نتیجه نهائی اینکه احتمال می رود غلظت بیش از حد استن موجب بروز جهش یا غیرفعال شدن DNA پلاسمید در باکتری مزبور گردیده است.

     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Scientific Journal of Hamadan University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb