@ARTICLE{Sadri, author = {Sadri, Gholamhosein and Karimpour, Moslem and }, title = {The Amount of Nitrate and Nitrite in Hamadan Drinking Water, in 1998.}, volume = {7}, number = {1}, abstract ={بالا بودن میزان نیتریت و نیترات در آب آشامیدنی و مصرف آن توسط انسان می تواند سلامتی فرد را به خطر اندازد. این مطالعه با هدف اندازه گیری میزان نیتریت و نیترات موجود در شبکه توزیع آب آشامیدنی شهر همدان در فصول مختلف و مقایسه آن با استاندارد های موجود ، در سال 1377 انجام شد. پس از انجام مطالعه مقدماتی حجم نمونه لازم 232 مورد برآورد گردید. جهت بررسی کیفیت آب از نظر میزان آلودگی آن به نیتریت و نیترات از استاندارد توصیه شده سازمان بهداشت جهانی استفاده شد. نتایج نشان داد که میانگین یکساله نیتریت و نیترات آب آشامیدنی شهر همدان به ترتیب 03/0 و 72/17 میلیگرم در لیتر بوده که بر اساس استاندارد توصیه شده در حد مجاز می باشد. جهت مقایسه فصلی نیتریت و نیترات، آزمون آماری مقایسه میانگین ها انجام خواهد شد. میانگین نیترات بدست آمده در فصل تابستان نسبت به سایر فصول بیشتر و اختلاف از نظر آماری معنی دار بود (P< 0.05). در پایان از یافته ها اینگونه نتیجه گیری شد که موضوع آلوده بودن آب آشامیدنی شهر همدان به نیتریت و نیترات فعلا" منتفی است. }, URL = {http://sjh.umsha.ac.ir/article-1-955-fa.html}, eprint = {http://sjh.umsha.ac.ir/article-1-955-fa.}, journal = {Avicenna Journal of Clinical Medicine}, doi = {}, year = {2000} }