دوره 8، شماره 4 - ( مجلۀ علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان-زمستان 1380 )                   جلد 8 شماره 4 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Din Mohammadpouri F, Pezeshki M. Isolation and Purification of Egg White Antigens . Sci J Hamadan Univ Med Sci . 2002; 8 (4)
URL: http://sjh.umsha.ac.ir/article-1-790-fa.html
دین محمد پوری فروغه، پزشکی محمد. تفکیک و تخلیص آنتی ژنهای سفیده تخم مرغ. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان. 1380; 8 (4)

URL: http://sjh.umsha.ac.ir/article-1-790-fa.html


کارشناسی ارشد آزمایشگاه ایمنی شناسی، دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران
چکیده:   (426 مشاهده)

          ‌‌تخم‌‌مرغ یکی از مهمترین  مواد غذایی است که آلرژی یا ازدیاد‌‌حساسیت‌‌فوری نسبت به پروتئینهای آن در جوا‌‌مع مختلف و سنین متفاوت مشاهده می‌‌گردد . با توجه به تعدد موارد آلرژی به پروتئینهای  سفیده‌‌تخم‌‌مـــرغ و نیاز به جداسازی اجزاء آلرژن این ماده برای بکارگیری آنها در تشخیص و درمان افراد مستعد از نظر ژنتیکی یا Atopic ، این پژوهش انجام گردید .

          تحقیق حاضر در آزمایشگاه ایمنــی‌‌شناسی دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهرا‌‌ن به روش توصیفی از نوع اکتشافی انجام گردید.در ابتدای کار سوسپانسیونی از عصاره خام  سفیده‌‌تخم‌‌مرغ تهیه شد و میزان پروتئین توتال آن اندازه‌‌گیری گردید ، سپس با استفاده از کروماتوگرافـی تعویض‌‌یونی ، ایمونوا‌‌لکتروفورز و SDS-PAGE  اجزای آلرژن سفیده‌‌تخم‌‌مرغ  تفکیک و تخلیص گردیدند.

          با استفاده از کروماتوگرافـی تعویض‌‌یونـــی سه جزء به نامهای F1 ، F2 وF3   در  pHهای مشخص از یکدیگر تفکیک شدند . به منظورارزیابی خلوص این اجزا ، از آزمون ایمونوا‌‌لکتروفورز و SDS-PAGE استفاده گردید . در هردو آزمون  ، F1  باندهای متعدد پروتئینی ،F2    فقط یک باند پروتئینـی و F3  یک باندمشخص و یک باند ضعیف ایجاد کردند . از روش   SDS-PAGE   همچنین برای تعیین وزن ملکولی پروتئینهای مختلف سفیده تخم‌‌مرغ در مقایسه با استاندارد استفاده گردید و  نتایــج این آزمون مشخص نمودکه F2  اوترانسفرین وF3 اوآلبومین می‌‌باشند.

          نتیجه نهائی این پژوهش نشان داد که اوترانسفرین بدست آمده از درجه خلوص بالایی برخوردار است ولی   اوآلبومین حاوی بخش خیلی کمی ناخالصی است .

     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Scientific Journal of Hamadan University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb