مقدمه و هدف: مفصل شانه شایع ترین مفصل بدن است که دچار دررفتگی میشود . روشهای مختلف جراحی جهت درمان دررفتگی های مکرر شانه شرح داده شده است و به مرور زمان تغییرات مختلفی در تکنیکهای جراحی آن اعمال شده است. این مطالعه با هدف تعیین نتایج جراحی دررفتگی قدامی مکرر شانه به روش بنکارت تغییر یافته انجام شد.
روش کار: در این مطالعه Case Series از خرداد 84 تا آذر 86 بیست بیمار تحت عمل جراحی به روش بنکارت تغییر یافته قرار گرفتند و به مدت حداقل 18 ماه پیگیری شدند. نتایج بدست آمده با استفاده از روشهای آماری توصیفی و استنباطی بررسی تجزیه و تحلیل گردیدند.
نتایج: 85% شرکت کنندگان مرد و 15% زن با میانگین سنی 24.7 (14-46) سال بودند. متوسط تعداد دررفتگی قبل از جراحی در بیماران 6 مورد بود (از 3 تا 11 عدد). در طی پیگیری، دو مورد عود دررفتگی مشاهده شد. میانگین امتیاز Rowe ،94 بود. عفونت و عوارض نورولوژیک مشاهده نشد. محدودیت روتاسیون خارجی به طور متوسط 5 درجه بود.
نتیجه نهایی: با توجه به نتایج بدست آمده و تطابق با سایر مطالعات، روش جراحی بنکارت تغییر یافته می تواند به عنوان روشی مناسب در درمان دررفتگی عادتی قدامی شانه مطرح باشد
بازنشر اطلاعات | |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |